Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 3,00 lei - 1.485,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tip produs

Tip produs

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar poli

Numar poli

Filtre active

Elemente si piese pentru bransament

Un bransament reprezinta o conexiune a unui consumator la o retea de utilitati, fie cea de apa, electricitate, gaz sau canalizare. Un astfel de proces implica utilizarea unor elemente si piese specifice in functie de tipul de bransament. Daca ati ajuns sa explorati aceasta categorie atunci cu siguranta ca aveti nevoie de piese si elemente bransament specifice. 

 

Bloc de masura si protectie monofazat, trifazat cu vizor, sau nu, acestea sunt doar cateva dintre accesoriile pe care le veti gasi in stocul nostru. Sercom Electric este magazinul pe care puteti conta daca aveti de gand sa faceti modificari in ceea ce priveste instalatiile electrice.

 

Pentru un bransament electric aveti nevoie de piese sigure si de accesorii pe care puteti conta atunci cand doriti sa va faceti treaba asa cum se cuvine. Consideram ca in aceasta categorie veti gasi produsele necesare pentru a putea duce la bun sfarsit proiectele pe care le doriti a fi finalizate cat de curand posibil. 

 

Sercom Electric va echipeaza profesional

Din cadrul site-ului nostru veti putea cumpara diverse cleme, piese separatie si accesorii pentru a pune la punct un astfel de bransament care va ajuta sa va rezolvati toate chestiunile ce necesita un grad mare de atentie. Va oferim o varietate si preturi pe masura pentru a putea comanda ce aveti nevoie, fara sa aveti un efort financiar prea mare. Pentru un bransament electric realizat corespunzator este necesar sa aveti la indemana obiectele si piesele necesare pentru a putea face fata tuturor provocarilor intampinate.