Filtre active

Ventiltoare si aeroterme

Un exemplu perfect de incapere unde umiditatea poate crea probleme este oricand baia. Un nivel constant de umiditate este creat si intretinut de diversele tipuri de activitati pe care le intreprindem. Fie ca vorbim de baia de uz personal sau de cea din centrele comerciale, spatii publice, aceeasi situatie este adesea intalnita. Situatia poate genera costuri de intretinere mari, dar si inconveniente legate de buna functionare a instalatiei electrice in aceste spatii. Solutia vine de la ventilarea corecta. Aeroterme de care aveti nevoie, cu montare pe tavan sau pe perete, aici veti gasi. 

 

Ventilatoarele axiale mentin instalatiile casnice in buna stare si evacueaza aerul cu succes, fara efort din partea utilizatorului. Atat din punct de vedere al functionarii, cat si aspectual, toata lumea isi doreste aeroterme silentioase si usor de integrat in decor. Ati ajuns unde trebuie. La Sercom Electric dispunem de o gama variata de aeroterme, de diferite capacitati. 

 

Aeroterme si alte produse practice in bai 

 

La capitolul umiditate si uscare este de mentionat ca si alte produse sunt indicate. Un uscator de maini poate fi rentabil, avand in vedere economia de hartie pe care o poate genera, dar si faptul ca pot fi astfel excluse prosoapele textile ude, care mentin mereu umiditatea in incapere. De asemenea, practic este si ventilatorul cu timer, intrucat optimizeaza functionarea sa in limite setate preferential. 

 

Astfel de produse sunt imediat disponibile in stocul nostru. Pentru a fi 100% convinsi ca ceea ce veti alege este corespunzator, nu ezitati sa cereti sfatul celor din echipa noastra. Consilierea este gratuita!