Clema universala intindere CIB MU detine corpul si penele executate din material plastic cu rezistenta mecanica mare si stabilitate climatica superioara, respectiv Acrilonitril Butadien Stiren (ABS), iar cercelul de sustinere-agatare este realizat din otel arc, protejat galvanic impotriva coroziunii.

Clemele de intindere pentru bransament electric monofazat universal - CIBMU, sunt folosite la executarea bransamentelor electrice monofazate cu orice tip de cabluri normate (Al / Cu, torsadate / concentrice), pentru orice puteri normate (1,5÷10 kW), pentru orice sectiune de cablu utilizabila (2x6 ÷ 2x25mm2) asigurand pretensionarea fasciculului de conductoare torsadate/coaxial, ce face legatura intre punctul de bransament si punctul de masura (ex. BMPM).

Clemele tip CIBMU asigura intreaga gama nominalizata de sectiuni de conductoare utilizandu-se un set de pene de strangere, in care cablul se poate monta, in functie de tipul cablului, in urmatoarele doua moduri: fie intre pene, prin zona centrala a clemei (cablu coaxial), fie pe partile laterale ale penelor, intre acestea si corpul clemei (cablu torsadat).

Clema universala intindere CIB MU este de culoare neagra si este constuita pe dimensiunile de 208 mm (corp + agatatoare) x 70 mm (corp) x 67 mm (L) x 42 mm (A).

Plamen
CIBM

8 alte produse in aceeasi categorie: