Sercom Pro Avantaj este o suită inovatoare și cuprinzătoare de servicii și produse dezvoltate pentru a ajuta instituțiile naționale să găsească și să procure servicii publice cu cel mai bun raport calitate-preț. Cu Sercom Pro Avantaj, instituțiile publice pot căuta cu ușurință produse și servicii de la o mare varietate de furnizori, apoi accesează și compară mai multe opțiuni de preț pentru a le găsi pe cele mai potrivite nevoilor lor.

Sercom Pro Avantaj este disponibil pe platforma SEAP, platforma de achiziții publice a Uniunii Europene. Această platformă oferă o piață centralizată în care instituțiile publice pot căuta și accesa o varietate de produse și servicii de la furnizori din întreaga Europă. Prin intermediul platformei SEAP, instituțiile publice pot compara cu ușurință prețurile și caracteristicile produselor și serviciilor, precum și să acceseze informații detaliate despre fiecare furnizor.

Folosind Sercom Pro Avantaj pe platforma SEAP, instituțiile publice pot găsi cu ușurință cele mai bune servicii publice raport calitate-preț. Această suită cuprinzătoare de servicii și produse le permite să caute rapid prin sute de furnizori și să acceseze informații detaliate despre fiecare furnizor, permițându-le să ia cea mai informată decizie posibilă.