Atunci când vine vorba despre locuința noastră suntem atenți si la cele mai mici detalii!

Noi considerăm că printre aceste detalii se numără și alegerea aparatajului perfect.

Ce înseamnă aparatajul perfect?

În opinia noastră reprezintă anumite aspecte pe care le avem în vedere atunci când facem această alegere:

     - Stilul

     - Culoarea

     - Materialul din care este confecționat

     - Modul de utilizare

     - Modul de fixare

Desigur acestea sunt câteva din multele aspecte de care încercăm să ținem cont!

Ce este o priză TV ?

Prizele TV sunt folosite pentru a asigura conexiunea între un televizor sau un receptor de semnal si cablu ce duce la antenă. Acesta este motivul pentru care sunt sunt denumite în mod obișnuit prize aeriene sau coaxiale și se găsesc de obicei în majoritatea caselor, precum și în spațiile comerciale. Mai multe prize instalate în camere de zi, bucătării, dormitoare și birouri de acasă pentru a oferi opțiuni de instalare a televizorului.

Gama de aparataj pe doză rotundă Schneider Electric Asfora este concepută pentru a satisface nevoile cele mai comune atunci când vine vorba de echiparea unui proiect cu aparataje clasic.

Asfora oferă tot ceea ce gamele de prize și întrerupătoare ar trebui să ofere. Designul neted, elegant se armonizează perfect cu aproape orice interior.

Cu toate acestea, având în vedere experiența de multe decenii a Schneider Electric, vorbim totuși de un produs de calitate ce satisface și cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Cu ajutorul aparatajelor Asfora vei putea înbunătăți atât funcționalitatea cât și estetica casei tale.

Montarea ușoară împreună cu deisgn-ul minimalist și simplu și desigur rezistența acestuia la variațiile mari de temperatura fac parte din avantajele alegerii acestui produs de către dumneavoastră.

Știm cât este de important pentru clienții noștri să cunoască anumite detalii tehnice ale produsului pe care îl achiziționează, așa că este de datoria noastră să vă prezentăm aceste detalii:

Caracteristici tehnice:

- Brand: Schneider

- Gama: Asfora

- Tensiune alimentare: 250 V

- Amperaj: 10 A

- Material: Plastic

- Culoare: Alb

- Finisaj: Lucios

- Mod de fixare: Clipsare

- Dimensiunii: 83 x 83 x 38 mm

EPH3200121

Fisa tehnica

Utilizare
Interior
Amperaj
10 A
Tip montare
Incastrat
Tensiune alimentare
250 V

8 alte produse in aceeasi categorie: