Atunci când vine vorba despre locuința noastră suntem atenți si la cele mai mici detalii!

Noi considerăm că printre aceste detalii se numără și alegerea aparatajului perfect.

Ce înseamnă aparatajul perfect?

În opinia noastră reprezintă anumite aspecte pe care le avem în vedere atunci când facem această alegere:

     - Stilul

     - Culoarea

     - Materialul din care este confecționat

     - Modul de utilizare

     - Modul de fixare

Desigur acestea sunt câteva din multele aspecte de care încercăm să ținem cont!

Ce este o ramă decorativă?

Rama decorativă acoperă prizele și întrerupătoarele casei tale de lumină, în același timp ține firele departe de vedere și departe de degetele celor mici. Cu o mare varietate de culori și materiale din care să alegeți, ramele decorative pot completa decorul oricărui încăperi.

Gama de aparataj pe doză rotundă Schneider Electric Asfora este concepută pentru a satisface nevoile cele mai comune atunci când vine vorba de echiparea unui proiect cu aparataje clasic.

Asfora oferă tot ceea ce gamele de prize și întrerupătoare ar trebui să ofere. Designul neted, elegant se armonizează perfect cu aproape orice interior.

Cu toate acestea, având în vedere experiența de multe decenii a Schneider Electric, vorbim totuși de un produs de calitate ce satisface și cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Cu ajutorul aparatajelor Asfora vei putea înbunătăți atât funcționalitatea cât și estetica casei tale.

Montarea ușoară împreună cu deisgn-ul minimalist și simplu și desigur rezistența acestuia la variațiile mari de temperatura fac parte din avantajele alegerii acestui produs de către dumneavoastră.

Știm cât este de important pentru clienții noștri să cunoască anumite detalii tehnice ale produsului pe care îl achiziționează, așa că este de datoria noastră să vă prezentăm aceste detalii:

Caracteristici tehnice:

- Brand: Schneider

- Gama: Asfora

- Numar de module: 2

- Material: Plastic

- Culoare: Alb

- Finisaj: Lucios

- Mod de fixare: Clipsare

EPH5800221

Fisa tehnica

Utilizare
Interior
Tip montare
Incastrat
Numar module
2

8 alte produse in aceeasi categorie: