Ce este o doză cadru?

Doza cadru este o parte componentă a instalației electrice și nu este altceva decât un înveliș protector între zidărie si prizele sau întrerupătoarele din casă. Realizată din plastic termorezistent, doza poate avea diferite forme și dimensiuni: pentru o singura priză sau întrerupător sau pentru mai multe, caz în care poate combina echipamentele pentru energie electrică cât și pentru telefon, televiziune în cablu, internet, montate în interiorul aceluiaș aparataj (denumit tradițional aparataj cu standard italian)

Brand-ul Bticino prezinta gama de aparataje Matix, o gamă economică a brand-ului dar în același timp de o calitate foarte bună, cu un design modern si potrivit pentru orice mediu atât pentru zone rezidențiale cat si pentru birouri.

Materialele din care este confecționată această gamă sunt rezistente si au funcționalități utile.

Prezintă un finisaj alb, lucios ceea ce îi oferă eleganță. 

Doza cadru se montează atât în interior cât și în exterior la nivelul peretelui, având clasa de protecție IP40.

Montarea ușoară împreună cu deisgn-ul minimalist și simplu și desigur rezistența acestuia la variațiile mari de temperatura fac parte din avantajele alegerii acestui produs de către dumneavoastră.

Știm cât este de important pentru clienții noștri să cunoască anumite detalii tehnice ale produsului pe care îl achiziționează, așa că este de datoria noastră să vă prezentăm aceste detalii:

Caracteristici tehnice:

- Brand: Bticino

- Gama: Matix

- Numar de module: 3

- Material: Plastic

- Culoare: Gri

- Finisaj: Lucios

- Mod de fixare: Surub

- Dimensiuni: 100 x 76 x 55 mm

25403

Fisa tehnica

Tip montare
Aplicat
Numar module
3
Tip doza
Incinta

8 alte produse in aceeasi categorie: