Atunci când vine vorba despre locuința noastră suntem atenți si la cele mai mici detalii!

Noi considerăm că printre aceste detalii se numără și alegerea aparatajului perfect.

Ce înseamnă aparatajul perfect?

În opinia noastră reprezintă anumite aspecte pe care le avem în vedere atunci când facem această alegere:

     - Stilul

     - Culoarea

     - Materialul din care este confecționat

     - Modul de utilizare

     - Modul de fixare

Desigur acestea sunt câteva din multele aspecte de care încercăm să ținem cont!

Ce este un variator de lumina?

Un variator de intensitate este utilizat pentru a varia luminozitatea becurilor cu intensitate reglabilă compatibile, pemițând atingerea frecventă a nivelului dorit de iluminare cu scopul de a crea o lumină ambientală. Acționat cu un reglator rotativ, un intrerupător de intensitate a luminii funcționează prin reducerea puterii la sursa de iluminare, evitând razele puternice de lumina. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, la prelungirea duratei de viață a becurilor pe care le operează, care funcționează la o putere mai mică atunci când variatorul este setat la o ambianță mai mică.

Gama de aparataj pe doză rotundă Mutlusan Rita este concepută pentru a satisface nevoile cele mai comune atunci când vine vorba de echiparea unui proiect cu aparataje clasic.

Rita oferă tot ceea ce gamele de prize și întrerupătoare ar trebui să ofere. Designul neted, elegant se armonizează perfect cu aproape orice interior.

Cu toate acestea, având în vedere experiența de multe decenii a Mutlusan, vorbim totuși de un produs de calitate ce satisface și cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Cu ajutorul aparatajelor Rita vei putea înbunătăți atât funcționalitatea cât și estetica casei tale.

Montarea ușoară împreună cu deisgn-ul minimalist și simplu și desigur rezistența acestuia la variațiile mari de temperatura fac parte din avantajele alegerii acestui produs de către dumneavoastră.

Știm cât este de important pentru clienții noștri să cunoască anumite detalii tehnice ale produsului pe care îl achiziționează, așa că este de datoria noastră să vă prezentăm aceste detalii:

Caracteristici tehnice:

- Brand: Mutlusan

- Gama: Rita

- Tensiune alimentare: 230 V

- Amperaj: 6.3 A

- Material: Plastic

- Culoare: Negru

- Finisaj: Mat

- Mod de fixare: Clipsare

Mutlusan
2220 440 0295

Fisa tehnica

Utilizare
Interior
Amperaj
6.3 A
Tip montare
Incastrat
Tensiune alimentare
230V
Culoare
Negru

8 alte produse in aceeasi categorie: