Sculele auto profesionate YATO sunt cunoscute datorită calităţii ridicate şi preţurilor bune ale produselor oferite. Produsele au un design estetic, modern iar oferta se extinde continuu prin noi linii de produse. Produsele din marca YATO pot fi utilizate în trei domenii: ateliere de reparat maşini, construcţii şi grădinărit.

Carcasă ermetică, impermeabilă și rezistentă la praf, rezistentă la multe substanțe chimice și la coroziune.
Fabricat din polipropilenă flexibilă în conformitate cu clasa de rezistență IP55.
Se caracterizează printr-un sistem de etanșare eficient, îmbogățit cu o supapă de decompresie pentru egalizarea presiunii în timpul transportului aerian.
Potrivit pentru lacăt.
Interiorul valizei este umplut cu un burete predecupat, pregătit pentru modelarea independentă a cavităților pentru produse specifice, de exemplu unelte, echipamente fotografice sau echipamente de măsurare.
Valizele sunt perfecte ca containere de transport etanșe și rezistente la deteriorări mecanice, de exemplu în navigație, sport cu motor off-road. etc. Dimensiunile date sunt dimensiuni exterioare totale.

- grosimea peretelui de aproximativ 10 mm

- dimensiuni interioare:  23-30 - 10 cm

Scop/aplicare

Containere pentru transportul și depozitarea echipamentelor care necesită protecție specială împotriva efectelor negative ale deteriorării mecanice, umidității sau prafului.

Metoda de utilizare

După deschiderea recipientului, îndepărtați fragmentele pretăiate ale buretelui ajustând cavitățile la formele obiectelor care vor fi depozitate în acesta, de exemplu, echipamente fotografice, dispozitive de măsurare etc.

YATO
YT-08902

8 alte produse in aceeasi categorie: