Filtrare dupa

Marca

Marca

Utilizare

Utilizare

Amperaj

Amperaj

Tip montare

Tip montare

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar module

Numar module

Filtre active

Prize si intrerupatoare in doza modulara

 

Nu exista locuinta sau spatiu comercial fara prize si intrerupatoare. Nu ar fi normal ca acestea sa lipsesca mai ales in acele locuri sunt oamenii locuiesc, lucreaza si unde isi desfasoara activitatea. Acestea sunt niste componente esentiale ale instalatiilor electrice. 

 

Prizele ne ajuta sa avem telefonul mereu incarcat, sa putem conecta televizorul sau laptopul pentru a ne putea uita la televizor sau pentru a putea lucra, asta daca o facem de acasa. Nu am putea functiona daca nu am avea acces la aceste dispozitive.

 

Exista pe piata diferite tipuri de prize, printre acestea numarandu-se prizele de curent alternativ, prizele de curent continuu, prizele industriale si prizele specializate pentru anumite dispozitive. 

 

Intrerupatoarele ne ajuta sa aprindem si sa stingem lumina ori de cate ori avem nevoie. Mentionam de stingerea luminii pentru ca ne gandim si la acea zi din an cand celebram ora Pamantului si toate luminile se sting pentru a marca acest eveniment.

 

Cumpara de la Sercom prizele si intrerupatoarele de care ai nevoie

 

Sercom Electic iti pune la dispozitie o categorie intreaga de prize si intrerupatoare din care tu poti alege ceea ce ai nevoie pentru spatiul tau. Poti sa alegi o priza incastrata daca ai nevoie sau una simpla. In ceea ce priveste intrerupatoarele, acestea sunt si ele la alegere. Unul alb sau unul negru, in functie de nevoile tale si de dotarile de care vrei sa ai parte. Vezi pe site-ul nostru poze cu acestea si plaseaza o comanda cu produsele selectate.