Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 94,00 lei - 1.425,00 lei

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Putere

Putere

Filtre active

Scule electrice si pe benzina

Utile la casa omului - scule electrice si pe benzina 

 

Poate ca stiti deja ca o treaba completa pe langa casa nu poate avea loc fara ustensilele necesare. Fara forta si promptitudinea acestora nu este posibila o reparare sau poate ca este, dar doar pana la un anumit punct. Acele scule electrice si pe benzina precum masina de gaurit, rotopercutorul sau fierastraul pendular sunt unele dintre cele mai cautate scule electrice ce pot fi folosite pentru a actiona asupra diferitelor materiale. Sunt rezistente, sigure si isi indeplinesc cu usurinta scopul pentru care au fost cumparate. Pentru mesterii carora nu trebuie sa le lipseasca aceste instrumente din geanta cu scule, Sercom Electric are un stoc bine pregatit. 

 

Nu doar ca aveti de unde alege unealta potrivita, ci si veti avea oportunitatea de a o cumpara pe aceasta la un pret redus, un pret care sa corespunda bugetului. Suntem de parere ca fiecare proiect are nevoie de uneltele sale speciale si ca mesterul in cauza se ocupa mult mai bine de acesta, daca are instrumentele necesare la indemana. 

 

Scule electrice si pe benzina de la Sercom Electric

Daca ati ajuns sa cititi aceste randuri inseamna ca ati ales deja sa colaborati cu noi si ca la momentul de fata va aflati in cautarea unor unelte care sa va permita sa va desfasurati treburile asa cum va place. Puteti comanda simplu si rapid prin intermediul online-ului cat unelte va doriti. Sau mai bine daca aveti o lista cu produsele dorite, va transmitem ca ne-o puteti trimite si noi ne ocupam de pregatirea comenzii.