Filtre active

Tablouri si dulapuri electrice

Tabloul electric este efectiv piesa centrala a unei instalatii electrice. Indiferent ca ne referim la cele casnice sau industriale, lucrurile sunt similare. Aici sunt inmagazinate toate sigurantele. Un aspect crucial in ceea ce priveste tablourile electrice se refera la functionalitate, pentru ca asigura distribuirea energie electrice, dar si la siguranta. 

 

Pentru proiectarea instalatiilor electrice moderne contati pe produsele noastre. Sunt selectii de calitate, de la mari branduri de nisa. Sercom Electric se asigura ca specialistii domeniului electric au la indemana stoc vast de produse, nelipsite de aici fiind si tablourile si dulapurile electrice. 

 

Inlocuirea unui tablou electric, un proiect ce necesita personal autorizat 

 

Inlocuirea unui tablou electric se va intampla in momentul  in care cel existent nu mai face fata consumatorilor. Utilizatorii casnici si industriali vor colabora numaidecat cu personal calificat pentru aceste proiecte. Sercom Electric intelege cum se desfasoara acest tip de activitate, astfel incat pune la dispozitia publicului larg oferte diverse. Diversitate care se distinge si la gama de produse aici, fiind disponibile tablouri electrice aplicate, metalice, incastrate, cu numar variabil de module. 

In alegerile pe care le veti face trebuie sa tineti cont de parerea electricianului, conforma cu nevoia numarului de consumatori dintr-un anumit spatiu. Suntem disponibili pentru a va consilia, pentru a face alegeri optime. De asemenea, tineti cont ca produsele selectate in portofoliul nostru sunt de calitate, eficienta si performanta si, in plus, rezistente. Preturile sunt avantajoase, iar pentru cei care au proiecte de mare amploare putem oferi de asemenea oferte personalizate.