Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Utilizare

Utilizare

Amperaj

Amperaj

Tip montare

Tip montare

Clasa de protectie

Clasa de protectie

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar poli

Numar poli

Filtre active

Fise si prize industiale

Fisele si prizele industriale sunt componente esentiale in mediile industriale, dar si comerciale. Acestea ofera o conexiune electrica sigura si robusta. De cele mai multe ori acestea sunt proiectate pentru a face fata unor conditii dificile si pentru a satisface cerintele specifice ale diferitelor industrii.  

Fisele si prizele industriale sunt utilizate pentru a alimenta si conecta echipamente electrice de dimensiuni mari sau de mare putere, cum ar fi masini industriale, generatoare, motoare si alte dispozitive similare. In constructii, aceste prize trifazice sunt folosite pentru a furniza energie electrica in diverse puncte de lucru. Fisele si prizele industriale sunt concepute sa reziste la conditii dificile si sa faciliteze conectarea si deconectarea rapida a echipamentelor. 

De la Sercom Electric pot fi cumparate aceste fise si prize industriale care pot servi diferitelor tipuri de instalatii electrice. Magazinul nostru online detine o gama variata de produse.

Sercom Electric, un furnizor de nadejde pentru casa omului si nu numai

Preturile pe care le vei gasi in cadrul acestui magazin online sunt unele pe care poti conta, unele care te vor ajuta sa nu iti dai peste cap bugetul existent si sa ai parte de modificarile dorite, acasa sau la birou fiind. Acele prize industriale pe care le vei gasi la Sercom Electric sunt unele moderne, unele de care vei avea nevoie atunci cand doresti sa ai parte de dotari imediate. Cu siguranta ca o priza trifazata va fi folosita ori de cate ori este nevoie.