Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 5,00 lei

Lungime

Lungime

Filtre active

Cablu Coaxial

Folosite deja de ceva vreme, cablurile coaxiale sunt utile in aplicatii diverse - fie ca vorbim despre radio, televiziune, transmisie de semnal cu frecventa inalta. Ce are diferit un cablu coaxial se refera la conductori inveliti intr-un strat tubular de izolare. Totul este acoperit cu un strat metalic si invelis sintetic mai apoi. 

 

Stiati ca denumirea lor vine de la faptul ca au conductor in interior si invelis de exterior care impart aceeasi axa geometrica? La metru sau la rola, in gama de la Sercom Electric veti gasi si cablu coaxial. Asa cum v-am obisnuit, la preturi excelente. 

 

Cum sa alegeti un cablu coaxial? 

 

Veti tine cont de tipul de cablu si de frecventa de operare, de toate caracteristicile de interes. Sa lamurim si despre mentiunea RG. Asa cum veti gasi si in stocul nostru, acest tip de denumire la cablurile coaxiale diferentiaza cablurile. Termenul face referire la radio guide. Cele cu u in denumire de asemenea, sunt destinate a avea uz general. Tineti cont de asemenea, in alegerea facuta, de aplicatia concreta - cablu TV, de exterior etc. - daca este vorba de un cablu de uz industrial sau nu. 

Pentru toti cei care se bazeaza pe Sercom Electric, echipa noastra poate fi mai mult decat un furnizor de materiale electrice. Oferim de asemenea consiliere profesionala, pentru ca alegerile pe care clientii nostri le vor face sa fie 100% conforme nevoilor si proiectelor lor. Pentru toti cei care comanda diverse materiale pentru proiectele lor ample, ofertele de pret pot fi diferite.