Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 29,00 lei

Lungime

Lungime

Filtre active

Trasee copex PVC

In acest domeniu al electricitatii avem o diversitate de materiale, echiopamente si accesorii necesare pentru instalatiile electrice. Am ajuns si la gama de copex PVC. Tuburile flexibile copex sunt necesare pentru a asigura protectie cablurilor, indiferent de tipul de traseu al acestora. Un tub izolant previne scurtcircuitele, suprasarcina si protejeaza de factori diversi. Astfel de produse va sunt utile, indiferent de tipul de cladire - realizata din beton, lemn etc. 

 

Pe scurt, tuburile protejeaza cablurile de deteriorare timpurie, sporeste rezistenta acestora si poti fi folosite atat la instalatiile electrice casnice, cat si la proiectele industriale. 

 

Sercom Electric se bucura sa va incante cu o gama variata si pentru acest tip de produs. Mentinem in mod constant stocul disponibil cu diversitate la gama copex metalic. Acestea sunt de marca Gewiss, Metronom sau Total Plast. Cu fir sau fara, la rola de lungime diferita, avrti de unde alege ce este potrivit proiectului vostru. 

 

Preturi excelente la copex PVC in oferta Sercom Electric 

 

Veti fi interesati in egala masura de copex metalic pret, de preferat ca acesta sa fie in raport optim calitate-pret. Ati ajuns unde trebuie, la Sercom Electric veti gasi preturi excelente, competitive. In plus, puteti solicita oferte personalizate pentru proiectele ample. 

La nevoie solicitati si asistenta tehnica. Pentru cei care se intreaba cum ar fi bine sa aleaga trasee copex PVC le spunem ca depinde de lucrare. O diferenta o veti dace dacă este vorba de instalatie cu traseu in interior sau la exterior. Conteaza lungimea, diametrul, daca va fi nevoie de traseu fix sau flexibil.