Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Utilizare

Utilizare

Material

Material

Sectiune cablu (mm)

Sectiune cablu (mm)

Amperaj

Amperaj

Tip montare

Tip montare

Tip produs

Tip produs

Clasa de protectie

Clasa de protectie

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Lungime

Lungime

Putere

Putere

Filtre active

Conectica electrica

Intr-un sistem electric nu trebuie sa lipeasca conectorii, care sunt deosebit de importanti in ceea ce priveste distribuirea energiei electrice. Astfel de conectori electrici exista in mai multe tipuri, precum rigi, flexibili sau de tip clema. Imaginati-va un sistem complex cu fire - aceasta este instalatia electrica. Este insa sarcina electricianului sa se asigure ca tot acest sistem cuprinde elementele de calitate. Elemente din care nu putem sa nu amintim despre conectori electrici. 

 

Pentru o conectivitate electrica mult mai buna, poti utiliza si banda izolatoare, dar si papuci. Aceste tipuri de conductori electrici sunt cu totul practici si este necesar sa ii aveti in instalatie. Conectorii electrici  sunt absolut necesari si pentru o instalatie mai mare si complexa. Iti vom oferi produse accesibile, in functie de cantitatea de care o vei avea nevoie!

 

Conectori electrici - alegerea celor potriviti, din randul celor de calitate 

 

Conectorii electrici auto sunt cu totul necesari mereu si trebuie sa acorzi atentia pentru a fi pregatita pentru situatiile neprevazute. Instalatiile electrice sunt esentiale si se gasesc in aproape fiecare domeniu de activitate sau produs. Alege sa acorzi atentie conductorilor electrici, care te vor ajuta sa crezi o legatura cat mai buna in ceea ce priveste sistemul electric.

Conductorii electrici sunt si prelungitoare sau retelele de blocurile de masura trifazate. Noi, echipa de la Sercom Electric, iti punem la dispozitie tot ce este necesar pentru a realiza o instalatie electrica adecvata. Colaboram cu producatori de top din domeniu, pentru a-ti oferi produse de care ai nevoie!