Filtre active

Condensatori pentru motor

Sunt doua tipuri de condensatori electrici, cel de start si cel de functionare. Pentru astfel de nevoi, nu uitati ca stocul de la Sercom Electric este unul divers, astfel incat veti gasi si astfel de produse. Toate acestea sunt imediat disponibile si au un super pret. 

 

Cat despre rolul acestora, vorbim despre impulsul electric oferit pentru pornirea rapida a unui motor, pentru a porni rotatia acestuia. In cazul unui condensator de functionare scopul este de a creste curentul care da putere motorului. De regula valorile sale sunt intre 7 si 9 uf. 

 

Condensatorul potrivit, ales din stocul Sercom Electric

 

Daca sunteti in cautarea unui condensator motor electric la Sercom Electric veti gasi ce aveti nevoie. Alegerea trebuie sa fie una conforma, pentru ca nici un condensator mai mare, nici unul mai mic nu va ajuta. Dacă valoarea este mai mare, se ajunge la un defazaj, ceea ce presupune ca motorul se va supraincalzi; asa apar problemele de functionare. 


Atunci cand trebuie sa inlocuiti astfel de condensatori tineti cont ca valoarea acestora sa fie similara cu cea a condensatorilor vechi. Consultati fisa tehnica pentru a descoperi ce recomandare face a. Din fericire pentru voi toti, echipa Sercom Electric isi propune sa fie o solutie completa pentru nevoile publicului. Astfel, includem in experienta voastra de cumparare si consilierea, gratuita, profesionala. Comandati cu incredere orice produs si alegeti mereu produse pe care le folositi pentru a va face treaba asa cum este si necesar.