Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 244,00 lei

Material

Material

Sectiune cablu (mm)

Sectiune cablu (mm)

Tip produs

Tip produs

Lungime

Lungime

Filtre active

Clesti si Chei

Clesti si chei profesionale pentru o trusa de unelte completa

 

Nu intamplator ati ajuns pe pagina aceasta si nu intamplator ati si ales un magazin de specialitate care va ofera oferte din belsug. Suntem constienti ca oamenii sunt intr-o cautare continua atunci cand doresc sa-si cumpere un lucru si iau cu asalt toate magazinele posibile online si offline. Printre cele mai cumparate accesorii pentru instalatiile electrice se numara clestii si cheil folosite pentru instalatiile electrice, dar si pentru alte intrebuintari. Ca si accesorii, acestea sunt populare si cu siguranta ca fiecare om a avut nevoie la un moment dat de asemenea clesti si chei. 

 

In categoria noastra de produse veti gasi clesti pentru decablat, pentru taiat cabluri, clesti pentru insurubat, per general clesti pentru toate nevoile. Acestia sunt realizati din materiale de buna calitate, rezistente, care au menirea de a rezista chiar daca asupra clestelui este pusa multa presiune.

 

Clesti si chei in gama Sercom Electric gasiti 

 

Cheile, de asemenea, fac parte din categoria acelor accesorii care sunt de mare ajutor la casa omului. Sunt folosite pentru a strange sau a slabi suruburile si pot fi ajustate pentru dimensiuni specifice de suruburi. La fel ca in cazul clestilor si acestea difera de la scop la scop si se gasesc in functie de fiecare nevoie. 

Le gasiti pe acestea in cadrul magazinului nostru fizic, dar si online daca doriti sa cumparati. Veti gasi si preturi pe masura pentru acestea la noi, la magazinul preferat al mesterilor pe numele sau Sercom Electric. Aveti o lista de cumparaturi? Va asteptam sa o trimiteti de indata, noi ne ocupam de pregatirea cumparaturilor!