Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 9,00 lei - 677,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar module

Numar module

Numar poli

Numar poli

Capacitate de rupere

Capacitate de rupere

Curba de declansare

Curba de declansare

Filtre active

Sigurante automate

Despre sigurantele automate se stie ca sunt indispensabile din orice tip de circuit electric. Acestea au rolul crucial de a preveni supraincarcarea cu energie electrica. Sunt scut anti scurtcircuite. Disponibile intr-o varietate de capacitati, le puteti comanda oricand, de la Sercom Electric. Oricine poate face acest lucru, insa pentru a va asigura ca alegeti corect, conform cu ce aveti nevoie in cadrul instalatiei electrice, cereti sfat avizat. 

 

Intentia ar trebui sa fie despre siguranta si securitate, astfel incat sa nu reinvestiti in accesorii de electrica. Sigurantele automate sunt importante din punct de vedere al economisirii pe termen lung. Sunt fiabile si accesibile. 

 

Principiul lor de functionare este unul simplu. In cazul sigurantelor automate nu este  nevoie de inlocuirea a unor piese componente, daca se produce un scurt circuit. Sunt practice si au devenit mai usor de implementat si de utilizat, fiind sigure. 

 

Cum alegeti sigurantele automate? 

 

In majoritatea cazurilor vorbim de o necesitate pe care clientul o comunica, urmand recomandarile executantului de instalatie electrica, respectiv a electricianului. Puteti solicita si ajutorul celor din echipa Sercom Electric. Sigurantele automate sunt alese in functie de criterii diverse, de la tensiunea de utilizare si pana la capacitatea de rupere, curba de declansare si pana la aspectele legate de protectie. 

Sercom Electric va pune la dispozitie o gama larga de sigurante automate, de amperaj si numar de module diferite. De la Schneider sau Eti, veti gasi optiuni de calitate recunoscuta si prin prisma reputatiei brandului. Preturile noastre va vor incanta de asemenea.