Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Pret

Pret

  • 1,00 lei - 4,00 lei

Lungime

Lungime

Filtre active

Trasee copex metalic PVC

Traseele copex sunt acele tuburi flexibile utilizate pentru protectia si pentru conducerea cablurilor electrice, de control sau de comunicatii in aplicatii industriale, comerciale sau rezidentiale. Copex metalic sau accesorii destinate acestuia, pe acestea le gasiti la Sercom Electric.

 

Un tub copex metalic are mai multe intrebuintari. Printre acestea se numara protejarea cablurilor electrice impotriva factorilor de mediu, amintim aici de umiditate, praf, substante chimice si abraziune. Acestea au rolul de a prelungi durata de viata a cablurilor si de a asigura instalatia electrica. 

 

Daca e sa ne referim la mediile industriale, traseele copex cu izolatie PVC sunt frecvent folosite pentru a conduce si a proteja cablurile care alimenteaza echipamentele si masinile industriale. Se folosesc mai des in fabrici, depozite si hale industriale. 

 

In cadrul Sercom Electric se gasesc aceste accesorii intr-un numar mare. Am pregatit pentru dumneavoastra stoc de produse imediat disponibile pe care sa le luati in considerare la urmatoarele achizitii. Puteti cere si asistenta tehnica din partea echipei noastre asta daca nu stiti asupra a ce sa va orientati. Suntem dispusa sa va oferim toate detaliile necesare pentru a cumpara ceea ce aveti nevoie. 

 

Sercom Electric este magazinul in care puteti avea incredere

Este important sa va faceti o lista cu tot ce aveti nevoie pentru reparatiile si micile ajustari pe care le faceti zi de zi, asa ca nu trebuie sa uitati de acest magazin de la care puteti cumpara produse pentru casa, dar si pentru gradina. De pe site cumparati mai usor, experimentati cumparaturile online.