Filtre active

Truse, Seturi si Accesorii

Accesorii si seturi pentru o magazie completa de unelte

 

Orice barbat are acasa cel putin cateva unelte de care sa se foloseasca atunci cand ceva se strica prin casa sau curte si trebuie sa intervina pentru a repara. Insa exista si adevarati „mesteri” care de-a lungul timpului au acumulat tot felul de instrumente, realizand o adevarata colectie de unelte. 

 

Insa, uneltele nu pot sta pe unde apuca, ci trebuie depozitate in mod corespunzator pentru a le asigura conditii bune de functionare si o durata lunga de viata. De aceea, este important locul unde acestea sunt depozitate, fie ca ne referim la cutii, genti sau alte metode de depozitare. Acestea au rol de protectie impotriva umiditatii si impiedica aparitia ruginii. Materialul din care sunt confectionate are o importanta sporita intrucat acesta ofera protectie instrumentelor si, implicit, durabilitate in timp, iar preferat este plasticul, un material cu o greutate usoara si care determina o manevrare simpla.

 

Sercom Electric va pune la dispozitie accesorii si seturi pentru uneltele dumneavoastra

 

Un meserias are nevoie pentru desfasurarea meseriei de un numar mare de unelte, iar pentru transportul si depozitarea acestor poate opta pentru o geanta de scule incapatoare, pe care o poate umple dupa propriul plac si propriile necesitati. La Sercom Electric fiecare pasionat poate gasi instrumentele necesare si modalitati de depozitare ale acestora, la preturi accesibile. 

 

Toate cele mentionate pot fi comandate online, iar, astfel, nu este necesara o deplasare la magazin, ci este nevoie de un singur click. Plasati o comanda, iar de pregatirea si livrarea acesteia ne vom ocupa indeaproape.