Filtre active

Surse iluminat tehnic si accesorii

Fata de solutiile electrice casnice, in ceea ce priveste iluminatul exterior si sursele de ilumiant tehnic, vorbim de alte pretentii. Exigentele sunt mai mari, corpurile de iluminat tehnic trebuie sa fie performante si rezistente, lasand pe ultimul loc designul. Accentul cade pe functionalitate si rezistenta la diversi factori. 

 

In alegerea accesoriilor de iluminat, accesoriilor pentru corpuri de iluminat, fie ele interior sau exterior, va recomandam sa tineti cont mai intai de toate de reperele locului. Poate fi vorba de spatiu de lucru, de holuri, de spatii comerciale etc. In functie de cum este exploatat spatiul in sine, puteti face mai usor o diferentiere in tipurile de produse. In intreprinderi, spatii de lucru, sunt necesare implicit lampe LED emergenta EXIT. Veti gasi la Sercom Electric toate cele necesare. 

 

Este preferat iluminatul LED 

 

Pentru iluminatul cladirilor, a diverselor spatii interioare si exterioare, in firme, parcari etc. iluminatul LED. Motivul? Consumul de energie este redus, fara a face vreun compromis din punct de vedere al calitatii sau intensitatii luminii. Punctam de asemenea ca iluminatul tehnic cu LED este de generatie moderna.

La Sercom Electric veti gasi comercializate produse de marca Eurolamp, Lambario printre altele, selectii de la unii dintre cei mai bine cotati pe piata de profil. Va oferim consiliere si suport tehnic atat in ceea ce priveste identificarea produselor necesare, cat si pentru a le achizitiona convenabil. Pentru cei specializati in acest domeniu de activitate, al electricitatii, oferim oferte personalizate si preturi promotionale, in functie de amploarea proiectului.