Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Tip montare

Tip montare

Filtre active

Doze de derivatie

Dozele de derivatie sunt cutii sau recipiente care gazduiesc in mod practic conexiunile electrice si totodata protejeaza cablurile. In functie de modelul ales, acestea permit conectarea mai multor cabluri sau fire in acelasi loc. Acest lucru faciliteaza distributia cablurilor intr-un sistem electric. 

 

Rolul acestei doza derivatie aparenta este si de a proteja de factorii externi care pot aparea la nivelul lor. Praf, mici particule de apa, acestea pot ajunge printre cabluri si pot crea neplaceri. Dozele de derivatie sunt proiectate de obicei avand usi sau capace speciale pentru a oferi un acces facil la conexiuni pentru intretinere sau reparare.

 

Veti gasi sau regasi in cadrul site-ului nostru, asta daca l-ati mai vizitat pana acum, o lista intreaga de doze de derivatie din care puteti sa alegeti varianta potrivita, cea de care aveti nevoie. Doze derivatie 100x100 sau in alte marimi mai mici, pe acestea le puteti cumpara din cadrul magazinului nostru online. Preturile lor sunt unele accesibile, nu veti cheltui multi bani pe acestea. 

 

Sercom Electric ofera suport profesional si informatii suplimentare

 

Daca aveti nevoie de lamuriri si diverse detalii extra in ceea ce priveste aceste doze derivatie, atunci trebuie sa stiti ca veti putea cere detalii de la membrii echipei noastre. Veti primi informatii folositoare prin intermediul carora veti putea face cumparaturile de care aveti nevoie. 

Contati pe Sercom Electric si pe faptul ca aceste produse din stoc sunt unele accesibile ca pret. Calitatea de asemenea este un punct de reper care merita luat in considerare.