Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 78,00 lei

Utilizare

Utilizare

Amperaj

Amperaj

Tip produs

Tip produs

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Filtre active

Stechere, cuple si adaptoare

Despre accesorii precum stecherele, cuplele si adaptoarele sunt esentiale in electrica. Acestea asigura o conectare optima, alimentare corecta a dispozitivelor, fiind utilizate intr-o gama larga de aplicatii. Un aspect poate la fel de important este ca fiecare alegere de acest tip trebuie sa aiba in vedere siguranta in utilizare. Ne asiguram ca alegem in stocul nostru produse de calitate, dintre care puteti alege cu incredere.

 

Unele dintre aceste accesorii sunt atat de versatiile si de populare, incat le vedem la tot pasul, le gasim in orice casa. Nominalizam acum stecherele care pot avea si trei compartimentari. Avem atat de multi consumatori, incat la aceeasi sursa avem nevoie de alimentare constanta, simultana si cu astfel de stechere putem optimiza alimentarea aceasta. 

 

Sercom Electric va propune varietate, dar mai ales calitate si preturi excelente 

 

Intelegem nevoia clientilor nostri de a alege echipamente, materiale si accesorii electrice dintre cele mai bune. Indiferent ca vorbim de consumatori casnici sau de cei industriali, toata lumea cauta mereu calitatea si mai ales un raport optim calitate-pret. 

 

Recomandam ca, implicit in ceea ce priveste alegerea produselor precum a stecherelor, a cuplelor sau a adaptoarelor, sa tineti cont de necesitatile voastre si de modul de utilizare a acestor produse. In egala masura consideram important sa acordati atentie unor detalii care pot asigura o alegere corecta si conforma cu standardele de siguranta.

  • Consiliere la cerere, gratuita, atat in magazinul fizic, cat si online 

  • Stoc imediat disponibil 

  • Produse selectate de la unele dintre cele mai cunoscute si competitive branduri de nisa