Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 267,00 lei

Lungime

Lungime

Filtre active

Surubelnite

Trusa de scule este, fara doar si poate, un element ce nu trebuie sa lipseasca din casa niciunui barbat, fiindu-i de folos atunci cand trebuie sa repare ceva stricat prin casa sau in curte. De asemenea, o trusa de unelte completa este fundamentala si pentru cei de profesie electricieni sau mesteri, intrucat, cu ajutorul instrumentelor potrivite, acestia isi pot duce la bun sfarsit munca, si, mai ales, in conditii de siguranta.

 

Atunci cand ne referim la unelte, cel mai probabil preferatele mesterilor din intreaga lume sunt surubelnitele. Acest lucru se datoreaza faptului ca surubelnita este un instrument practic, usor de manevrat si sigur, in special atunci cand vorbim de cele izolate. Surubelnitele izolate ofera protectie impotriva vatamarilor in cazul contactului cu energia electrica si asigura lucrul in siguranta.

 

Sercom Electric va furnizeaza surubelnite de toate tipurile

 

Daca aveti in vedere un viitor proiect si nu aveti inca toate instrumentele necesare, poate ca ar fi bine sa puneti pe lista de cumparaturi una sau mai multe surubelnite, pe care le gasiti in gama noastra, sub diferite forme, marimi, dar si intrebuintari.

Astfel, trebuie sa stiti ca surubelnitele sunt destinate anumitor activitati, in functie de capetele lor, izolarea de care dispun sau nu, dar si domeniului pentru care au fost concepute. In acest mod, in magazinul nostru online gasiti tot ceea ce aveti nevoie, fie ca doriti sa achizitionati instrumente pentru proiecte proprii, fie in scop profesional. Alegeti sa plasati o comanda, iar noi ne vom ocupa indeaproape de ambalarea si livrarea catre dumneavoastra.