Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 863,00 lei

Material

Material

Sectiune cablu (mm)

Sectiune cablu (mm)

Tip produs

Tip produs

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Latime

Latime

Lungime

Lungime

Putere

Putere

Diametru

Diametru

Filtre active

Scule electrice

Scule electrice pentru utilizare imediata, ce veti gasi la Sercom Electric

 

V-ati pus si inca va puneti des intrebari cu privire la proiectele pe care doriti sa le desfasurati individual sau impreuna cu prietenii. Ne referim aici la proiectele de tip DIY, constructia unui panou cu poze sau a unei rame pe care doriti sa o faceti personal, un proiect amplu care implica lipire, dezlipire si ajustare. Cu totii am avut dorinta de a ne apuca de reconditionarea unei vechi piese de mobilier, pentru ca de ce nu, am dorit sa dam o noua sansa unei piese care ne-a servit multi ani.

 

Din categoria intrebarilor “ce ne lipseste din trusa de unelte?” sau “de ce avem nevoie pentru a duce la bun sfarsit acest proces?” raspunsul poate fi gasit rapid, accesand pagina dedicata produselor electrice de la Sercom Electric. Un piston de lipit, un cleste taietor pentru cabluri, sau poate alte scule electrice si materiale care nu trebuie omise, dar care promit sa fie eficiente in diversele proceduri se gasesc la Sercom Electric.

 

Avem preturi avantajoase pentru scule electrice si nu numai 

 

Sunt accesibile la pret, sunt realizate in asa fel incat sa nu raneasca si sa fie utilizate in siguranta. Daca veti cauta, cu siguranta ca veti gasi produsul “preferat” din toate punctele de vedere in gama Sercom Electric. Aceste produse fac parte din categoria ustensilelor care nu trebuie sa lipseasca daca principalul scop este reconditionarea unei anumite piese de mobilier.

Aceste scule electrice, dar si alte produse dedicate pot fi comandate si online. Prin cateva click-uri veti reusi sa puneti in cos si sa trimiteti comanda catre noi.