Cine suntem

Sercom Electric este o marcă a Sercom Pro Avantaj S.R.L., o companie cu capital integral românesc, aflată în plină ascensiune pe piața distributorilor de materiale electrice de calitate.

Înființată în 2017, Sercom Pro Avantaj S.R.L. a reușit, prin seriozitate și profesionalism, să devină un important furnizor regional, deservind actualmente mai multe județe din Nord-Estul României (Suceava, Botoșani, Neamț).

Planurile noastre de dezvoltare includ atât lărgirea ariei de acoperire directă, precum și stabilitea de parteneriate în toată România, pentru distribuirea produselor LED marca LAMBARIO.

Cu ce ne ocupăm

Sercom Electric importă, distribuie și comercializează toate tipurile de materiale și accesorii necesare pentru realizarea și repararea instalațiilor electrice, atât pentru cele de uz industrial, cât și pentru cele de uz rezidențial.

Deservim un număr mare de magazine cu profil electric, prin flota proprie, și comercializăm produsele necesare specialiștilor atât în depozitul nostru regional din județul Suceava, cât și telefonic sau online.

Misiune și valori

La Sercom Electric credem în diversitate și în a oferi clienților noștri, cât și consumatorilor finali, soluții de calitate pentru realizarea și repararea instalațiilor electrice, casnice și industriale. Din acest motiv, am selectat cu atenție producătorii cu care colaborăm, pentru a putea oferi o paletă cât mai largă de opțiuni pentru clienți. În prezent acoperim toate gamele de produse necesare, atât pentru partea tehnică a instalațiilor electrice, cât și pentru partea estetică a acestora.