Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 30,00 lei - 293,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar module

Numar module

Numar poli

Numar poli

Filtre active

Descarcatoare Supratensiune

Ai ajuns aici cautand descarcatoare de supratensiune si bine ai facut. Nu mai e cazul sa cauti, aici ai produse imediat disponibile, dar si preturi foarte bune. Despre descarcatoarele de tensiune stim ca sunt cele care asigura protectia necesara pentru echipamentele electrice, scopul fiind acela de a limita pagubele produse instalatiilor sau chiar si a aparaturii electrice, in cazul unei supratensiuni. Situatie care ar putea aparea in timpul descarcarilor atmosferice spre exemplu. Asadar nu exista control al acestora, dar exista protectie fata de efectele acestor fenomene. 

 

La Sercom Electric veti gasi negresit descarcatoare de supratensiune de la branduri diverse, dar mai ales cele de marca Eurolamp. 

 

Descarcatoarele electrice sunt o investitie in siguranta voastra 

 

Sunt multiple cauze care pot duce la defectiunile aparute la instalatiile electrice. Uneori poate fi vorba si despre o intrerupere accidentala. In orice caz, suntem nevoiti sa ne asumam responsabilitatea de a fi protejati de supratensiuni. Necesitate care nu ar trebui insa sa va determine sa alegeti produsele la intamplare, ci mai degraba sa va motiveze sa alegeti ce e mai bun din tot ce e mai bun. Din fericire, acum exista o gama larga de produse, accesorii si echipamente cu care putem avea instalatii electrice de calitate, dar si protectie pentru situatii neprevazute. 

 

La Sercom Electric am selectat pentru cei interesati descarcatoare de supratensiune de diferite capacitati, care sa raspunda nevoilor voastre diverse. Pentru o alegere optima recomandam sa cereti sfatul unui electrician autorizat si, fara rezerve, sa cereti si consilierea gratuita din partea echipei noastre.