Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 72,00 lei - 253,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar module

Numar module

Numar poli

Numar poli

Tip protectie

Tip protectie

Protectie diferentiala

Protectie diferentiala

Capacitate de rupere

Capacitate de rupere

Curba de declansare

Curba de declansare

Filtre active

Sigurante automate cu diferential RCBO

Pentru cei care au nevoie de sigurante automate cu diferential RCBO au ajuns in locul potrivit. La Sercom Electric acestea sunt imediat disponibile dintr-un stoc vast, selectii de la branduri de top, asa cum v-am obisnuit: Comtec, Eti, Schneider printre altele. 

 

Pentru cei care inca nu stiu, sigurantele automate cu diferential RCBO asigura protectie. Specialistii ne vorbesc despre faptul ca este necesar ca la fiecare circuit sa fie atasat un RCBO si in mod special la cele care alimenteaza zonele unde umiditatea este peste medie - cazuri in care defectiunile la sistemul electric apar mai des. RCBO inseamna protectie impotriva a doua tipuri de defectiuni electrice: impotriva curentului rezidual sau scurgerea in pamant si supracurentul. 

 

Comandati siguranta diferentiala automata de la Sercom Electric 

Magazinul nostru este ofertant, atat din punct de vedere al diversitatii produselor, cat si a preturilor aferente. Veti gasi la gama de sigurante automate cu diferential diverse optiuni din punct de vedere al numarului de module, numar de poli sau privind curba de declansare. De asemenea si in magazinul nostru online avem aceleasi oferte si oferim consiliere clientilor nostri. 

Mai mult decat atat, pentru electrienii care deruleaza proiecte ample si au nevoie de diverse tipuri de accesorii si produse, materiale si echipamente electrice de orice fel, suntem deschisi in a oferi reduceri de pret. Sercom Electric poate furniza in timp util sigurante automate cu diferential RCBO, de la unii dintre cei mai buni producatori. Ne asiguram totodata ca, pe langa calitatea furnizata, sa aveti parte si de preturi bune.