Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 40,00 lei

Material

Material

Grosime

Grosime

Filtre active

Accesorii si suporți pentru conductor coborâre

Natura este imprevizibila, dupa cum stiti deja si poate uneori sa afecteze bunastarea caminului dumneavoastra. De aceea, trebuie sa luati masuri de precautie din timp si sa ii oferiti locuintei dumneavoastra siguranta de care are nevoie.

 

Mai intai de toate, sunt cunoscute efectele nefaste pe care o furtuna le aduce cu sine, printre care si trasnetele. Acestea sunt destul de frecvente si pot afecta orice cladire, indiferent de inaltime sau structura. Dar daca aceasta este dotata cu un sistem de paratrasnet, atunci riscul scade semnificativ si puteti scapa, astfel, de o grija suplimentara. Evident, sistemul nu poate fi complet fara accesoriile aferente pentru coborare, element esential in instalarea unui astfel de sistem. Alegeti accesoriile de la Sercom Electric - implicit accesorii si suporti pentru conductor coborare - si asigurati-va locuinta impotriva furiei naturii.

 

Alegeti accesoriile de la Sercom Electric pentru protectia caminului

 

Sercom Electric va pune la dispozitie o gama variata de accesorii pentru sistemul de paratrasnet pe care sa le imbinati dupa nevoile personale ale casei dumneavoastra. Acestea sunt o investitie necesara si nu optionala, intrucat siguranta caminului trebuie sa se afle in centrul preocuparilor fiecarei persoane. De ce sa aveti o grija in plus, cand puteti sa va asigurati casa impotriva incidentelor nedorite?

Acum nu mai este nevoie sa hoinariti prin magazine pentru a face cumparaturile necesare, ci puteti sa plasati o comanda chiar din confortul casei. Tot ceea ce aveti de facut este sa adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi, iar noi ne vom ocupa de procesarea comenzii, ambalarea acesteia si de livrarea sa la domiciliul dumneavoastra.