Filtre active

Surse de Iluminat

Ce surse de lumina alegem influenteaza designul interior, dar si modul practic in care putem folosi o incapere. Intelegem deci ca sursa este extrem de importanta. Veti alege in functie de diversi factori, printre care tipul de flux luminos si durata de viata a produsului. De importanta sunt si fluxul luminos, intensitatea luminii. Oricare ar fi ierarhia acestor factori la Sercom Electric avem oferte pentru toata lumea. 

 

In gama noastra de surse de lumina veti gasi surse de iluminat clasice, cu LED, surse si corpuri de iluminat. 

 

Oferte variate pentru cerinte diverse 

 

Atat in ceea ce priveste sursa de iluminat pentru uz casnic, cat si cand vine vorba de zone comerciale sau spatii cu destinatie diversa, aveti nevoie de varietate de optiuni. Intensitatea si tipul de lumina influenteaza starea de bine si productivitatea. Intelegem ca aveti nevoi si cerinte diferite, de aceea in gama noastra include, becuri si tuburi LED, pe cele incandescente si halogen sau cele LED si transformatoare. 

 

De ce sa alegeti din oferta Sercom Electric:

 

  • Va punem la dispozitie varietate. O gama larga de tipuri de surse de lumina, puteri si marimi, aspecte, pentru a avea libertatea de a alege corespunzator cerintelor pentru iluminat. 

  • Stoc imediat disponibil, astfel incat ceea ce comandati sa ajunga in timp scurt la destinatie. 

  • Pentru prestatori de servicii de nisa pregatim preturi negociate in functie de proiect. 

  • Surse de lumina cu durata lunga de viata, cu lumina calda, monocolora sau lumina rece. 

Aveti nevoie de consiliere? Va oferim asistenta tehnica gratuita.