Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Utilizare

Utilizare

Numar prize

Numar prize

Lungime cablu

Lungime cablu

Sectiune cablu (mm)

Sectiune cablu (mm)

Amperaj

Amperaj

Clasa de protectie

Clasa de protectie

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Putere

Putere

Filtre active

Prelungitoare si derulatoare electrice

Un prelungitor sau si un derulator de cablu electric pot fi trecute cu usurinta in lista produselor de care avem nevoie cu totii in casa. Oriunde ai nevoie de curent electric pentru a alimenta diverse echipamente, prelungitorul te va ajuta. Fie ca vorbim de holuri, terase sau in fata casei, la distante mai mici sau mai mari de priza din incaperi, prelungitoarele sunt practice. 

 

Atat in ceea ce priveste proiectele casnice - tai iarba, lucrezi in garaj sau faci mici reparatii ori doresti sa aspiri si in locuri mai putin accesibile - sau cele industriale, prelungitoarele sunt bune de avut in preajma. Mai cu seama pentru ca sunt portabile, usor de folosit si au un pret accesibil. 

 

La Sercom Electric gama de prelungitoare este ofertanta 

 

Atat in ceea ce priveste tipologia de prelungitoare, cat si pretul acestora, diversitatea este ceea ce defineste aceasta gama de produse. Veti gasi aici prelungitor electric clasic, pe cel cu intrerupator sau chiar si cele cu protectii, capace care sa previna ca praful sau alte particule sa se depuna in perioadele in care prelungitorul nu este folosit. De asemenea, un derulator cablu electric va fi practic in desfasurarea proiectelor pe care le aveti. 

 

  • Disponibilitate imediata

  • Prelungitoare de diferite lungimi si clase de protectie 

  • Consiliere profesionala 

Asa cum v-am obisnuit, implicit la aceasta gama de produse mentinem standardul calitatii ca reper pentru produsele comercializate. Va punem la dispozitie calitatea la preturi rezonabile la toata gama de prelungitoare.