Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 1,00 lei - 182,00 lei

Tip produs

Tip produs

Inaltime

Inaltime

Latime

Latime

Lungime

Lungime

Filtre active

Canal cablu PVC

Canalele pentru cabluri sunt, cu adevarat, accesorii practice. Acestea pot fi montate atat pe suprafata zidurilor, cat si pe pardoseala. Canalele pentru cabluri si dozele pentru cabluri sunt cu totul o necesitate, mai ales atunci cand trebuie sa construiti o instalatie electrica pe suprafata unui spatiu finisat. Cablurile pe care le utilizati vor fi protejate de canal, iar acestea pot fi conectate chiar intr-un camin, pentru o eficienta cat mai mare.

 

Canalele pentru cablu pentru pardoseala, dar si pentru ziduri sunt prezente in aceasta categorie pentru a va veni in ajutor. Veti fi cu totul multumiti de alegerea pe care o faceti.

 

Varietate de canale pentru cabluri

 

Variatitatea de canale pentru cabluri este mereu pusa la dispozitia dumneavoastra. Canalele de cablu sunt si un element decorativ, datorita aspectului placut pe care il au acestea. Fiecare canal de cablu va fi montat cu ajutorul adezivului, pentru a oferi o rezistenta cat mai buna. Pentru canalul de cabluri de pe pardoseala la montaj puteti folosi diblurile si holsuruburile. 

Sercom Electric va pune la dispozitie o varietate larga de canale pentru cablurile electrice. Daca aveti de construit o instalatie electrica exterioara, sa nu uitati de canalele pentru cabluri; vor fi un real ajutor pentru dumneavoastra. Comandati din pagina noastra oficiala canalele pentru cabluri necesare! De asemenea, daca aveti nevoie de mai multe informatii tehnice, suntem la dispozitia dumneavoastra.