Filtre active

Prize si intrerupatoare cu montaj aplicat

Daca esti in cautarea prizelor si a intrerupatoarelor cu montaj aplicat, ai ajuns unde trebuie. Aceste tipuri de produse sunt o solutie excelenta pentru cei care au nevoie de o sursa de curent, dar in locul cu pricina nu au o doza. Astfel, aleg prizele si intrerupatoarelor cu montaj aplicat la care pot avea si capac de 

protectie - pentru a evita depunerea murdariei.

 

Utile atat in interior, cat si la exterior, in orice tip de spatiu fie ca este garajul, foisorul sau camera unde ai amenajat biroul. Iata si ce avantaje au aceste produse, fata de cele clasice cu care ne-am obisnuit cu totii: 

 

  • Montaj facil si rapid. 

  • Sunt estetice. 

  • Accesibile. 

  • Versatile. 

  • Compacte. 

 

Altfel spus, sunt o solutie adaptata.

 

La Sercom Electric, stoc imediat disponibil de prize si intrerupatoare cu montaj aplicat 

 

Atat in ceea ce priveste gama de intrerupatoare si prize cu montaj aplicat, cat si in cazul celor clasice, avem stoc imediat disponibil. Va punem la dispozitie produse de marca Eurolamp in mare parte, dar si de la alti producatori de renume ai nisei - Comtec, Hydro etc. 

Intelegem cat de importante sunt prizele aplicate, intrerupatorul triplu aplicat si tot ce veti gasi in aceasta categorie. Pentru a investi corect, alegeti produse de calitate, evitand asadar situatiile neplacute cauzate de folosirea materialelor electrice de slaba calitate. Daca nu stiti ce tip de intrerupator dublu aplicat sa alegeti cereti sfatul consilierilor nostri. Sercom Electric este furnizor, dar si generator de idei!