1.1 Dreptul De Anulare A Comenzii

 

 

Ai dreptul de a anula comanda, indeplinind conditiile de mai jos:

 

          1. Daca nu este finalizata comanda on-line (checkout), poti anula procesul apasand butonul inapoi de pe browser-ul tau.

 

          2. In cazul in care ai finalizat comanda on-line (checkout) si ai primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii, poti anula comanda urmand indicatiile aflate in subsolul mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii. Comanda va fi anulata numai daca ai transmis mesajul de anulare in termen de 2 ore de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii.

 

 

1.2. Retururi / Modificari

 

 

Conform Legislatiei In Vigoare, Renuntarea La Cumparare Este Aplicabila Doar Clientilor Persoane Fizice.

 

 

Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 15 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

 

Daca motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de SERCOM PRO AVANTAJ SRL, DOAR prin firma de curierat SAMEDAY. In cazul in care ai optat pentru un alt serviciu de curierat decat cel agreat (Sameday), taxa de transport pentru retur va fi suportata de catre tine. De asemenea, trebuie te asiguri ca returul va ajunge la unul dintre centrele zonale mentionate mai jos (in cadrul pct. 1.2) in maximum 15 zile calendaristice de la data primirii coletului. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

 

Este responsabilitatea ta sa expediezi produsul in aceeasi stare in care l-ai primit, fara a fi scos eticheta produsului. In plus, trebuie sa incluzi in colet o copie a facturii impreuna cu formularul de retur completat integral. Nerespectarea acestor conditii duce la respingerea cererii de retur de catre SERCOM ELECTRIC SRL

 

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate trebuie sa trimiti coletele prin curier la adresa Suceava, Strada Humorului 99A, Moara Nica 727377 Judetul Suceava.

 

Pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite te rugam sa ne trimiti feedback la adresa contact: contact@sercomelectric.ro .

 

Daca doresti schimbarea produsului, ai urmatoarele optiuni:

 

          1.2.1 sa respecti politica si procedura de retur detaliata mai sus si sa efectuezi o noua comanda.

 

 

1.3 Conditii De Returnare

 

 

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:

 

          1.3.1 Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit, impreuna cu factura fiscala si eticheta.

 

          1.3.2 Produsul trebuie sa fie insotit de Formularul de retur completat integral.

 

          1.3.3 Returul produsului va avea loc in termen de maximum 15 zile calendaristice de la data primirii coletului.

 

 

          1.3.4. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii conditiilor de returnare de mai sus.

 

          1.3.5. Recomandarea noastra este sa verifici cu atentie fiecare produs dupa primirea comenzii, starea si ambalajul acestuia, astfel incat sa ne poti semnala in timp util eventualele neconformitati. Societatea noastră vă pune la dispoziție posibilitatea de deschidere a coletului la livrare. Orice reclamație survenită ulterior nu va fi luată în considerare.

 

          1.3.6. SERCOM PRO AVANTAJ SRL isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

 

 

1.4 Restituirea Valorii Produselor Returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

 

Daca returul se face prin curier, la unul din centrele zonale prevazute la pct. 1.2, restituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre SERCOM PRO AVANTAJ SRL, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament in contul bancar al cumparatorului, specificat in formularul de returnare care insoteste in mod obligatoriu produsul/ele returnat/e.