Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 18,00 lei - 864,00 lei

Lungime

Lungime

Filtre active

Instrumente de măsurare

Instrumente de masurare pentru rezultate precise, aici sunt 

 

Precizia este un termen amplu, insa este folosit cu precadere in domeniul masuratorilor, fie ele desfasurate pe santiere, fie in locuinte proprii. Atunci cand vine vorba de o lucrare, trebuie desfasurata cu grija si luate masuri exacte in prealabil pentru a nu avea parte de calcule gresite sau denivelari. In ajutorul dumneavoastra vin instrumentele de masurare care ofera dimensiuni precise pentru a avea parte de masuratori exacte in lucrarea pe care o planuiti. Fie vorba de punea in aplicare a unui proiect electric sau de alte renovari, de instrumente de masurare aveti nevoie si in numele acestei nevoi ati ajuns in locul potrivit! 

 

Instrumentele de masurare potrivite, in gama Sercom Electric

 

Lucrarile de renovare precum montarea faiantei pe pereti ori a tubulaturii necesita atentie sporita la detalii, cu atat mai mult la dimensiunile folosite. Astfel, clasicele nivele utilizate in trecut au fost inlocuite, treptat, de cele cu laser, tocmai datorita preciziei sporite pe care o prezinta. De asemenea, un avantaj pe care il prezinta noile nivele cu laser este acela ca pot fi folosite cu usurinta de o singura persoana, facilitandu-i munca. Astfel, daca sunteti singur si aveti de realizat lucrari atat pe langa casa, cat si la locul de munca, aflati ca o puteti face pe cont propriu, insa nu fara instrumentele potrivite, de calitate. 

La Sercom Electric gasiti o paleta variata de produse destinate masuratorilor din care puteti alege acele articole potrivite specificului activitatii dumneavoastra. Nu trebuie decat sa plasati o comanda pe site-ul nostru, iar mai apoi nu ramane decat sa va bucurati de produsele alese, dupa livrarea lor.