Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 183,00 lei

Utilizare

Utilizare

Material

Material

Amperaj

Amperaj

Tip produs

Tip produs

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Putere

Putere

Tip soclu

Tip soclu

Filtre active

Accesorii pentru iluminat

Accesoriile pentru iluminat sunt cu adevarat o necesitate. Daca sunteti in procesul de construire a unei instalatii electrice, trebuie sa tineti cont ca aveti nevoie de doze, precum si de senzori de miscare, cu infrarosu sau crepusculari. Odata ce veti viziona aceasta categorie de accesorii de iluminat, veti gasi cele de care aveti cu adevarat nevoie. 

 

In aceasta categorie veti gasi accesorii de iluminat pe masura cerintelor. Specificatiile tehnice sunt mentionate in descrierea produsului. Echipa de la Sercom Electric va pune la dispozitie accesorii corpuri de iluminat de la branduri de top din domeniu, precum Eurolamp.

 

Varietate de oferte pentru accesorii corpuri de iluminat!

 

Atunci cand este vorba de iluminatul unui spatiu, cu totii stim ca accesoriile pentru instalatia electrica sunt necesare. In categoria aceasta gasiti atat senzori, cabluri, adaptoare pentru dulii, dulii, cat si fir de suspendare Adica tot ce este necesar pentru o instalatie electrica corespunzatoarea. 

 

Va punem la dispozitie oferte personalizate, precum:

 

  • Preturi competitive, preturile sunt scazute raportandu-se la nivelul pietei.

  • Calitatea produselor este mereu pe primul loc.

  • Produse premium, raportate la calitatea pe care o au.

  • Pentru echipele de instalatori care presteaza servicii oferim preturi negociabile. 

  • Stoc disponibil.

De asemenea, in aceasta categorie veti putea achizitiona dulii din diverse materiale, cabluri adaptatoare pentru acestea, senzori de miscare, crepusculari, surse de alimentare, precum si numeroase alte produse din aceasta sfera. Suntem la dispozitia dumneavoastra si va oferim consultanta specifica. Astfel veti putea sa achizitionati tot ce este necesar pentru o instalatie electrica ca la carte.