Filtre active

Tablouri si sigurante

Sigurantele sunt, asa cum stim cu totii, unele dintre cele mai importante accesorii dintr-o instalatie electrica. Atribuim aceeasi importanta si tablourilor electrice si asta pentru ca toate sigurantele vor fi gazduite de acesta. Sigurantele sunt responsabile cu distribuirea corecta a energiei electrice in toata reteaua dintr-o incapere, cladire etc. 

 

Ca utilizator individual, casnic sau industrial, ce puteti face este sa va asigurati ca lucrati numai cu personal experimentat si calificat, in ceea ce priveste instalatia electrica. De asemenea, este la fel de important sa va asigurati ca achizitionati produsele optime, de calitate, implicit in ceea ce priveste tablourile si sigurantele. Toate acestea sunt disponibile la Sercom Electric. 

 

Diversitate de modele la tablouri si sigurante 

 

Sercom Electric isi propune sa fie o sursa complexa pentru toate articolele si materialele electrice de care aveti nevoie. Implicit in privinta tablourilor electrice si a sigurantelor aveti diversitate. De la tablouri electrice aplicate la cele incastrate, cu numar divers de module, sunt disponibile tablouri de siguranta de Comtec sau Viko. Ne asiguram ca selectiile noastre sunt de la branduri de renume si respecta standardele, dar si pretentiile noastre legate de calitate. 

De regula, instalatiile electrice sunt realizate trainice, cu scopul de a functiona fara probleme zeci de ani. Asigurati-va ca fiecare accesoriu parte din acest proiect este unul de calitate. La Sercom Electric suntem dispusi sa va ofertam personalizat, in functie de amploarea proiectului desfasurat. Comandati tablouri si sigurante individuale sau cereti oferta noastra pentru cantitate de produse.