Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 1,00 lei - 4,00 lei

Filtre active

Cablu Ignifug Incendiu

Ai aici cablu ignifug incendiu, la pret accesibil 

 

Fata de cablurile clasice, un cablu ignifug este diferit. Este bine izolat, mai rigid, folosit in mod special in instalatiile electrice fixe, montate in tencuiala, in tuburi de protectie, la circuitele de semnalizare si control. Vorbim asadar de o clasa aparte, de cabluri speciale utilizate in zone unde exista risc de incendii. 

 

Astfel de cabluri incendiu sunt necesare in instalatii precum sistemele de avertizare a incendiilor, sistemele de stingere a incendiilor, sistemele de iluminat de siguranta printre altele. Au proprietatea de a fi rezistente la temperaturi foarte mari, nu se deterioreaza prea rapid. Tocmai de aceea sunt alese in domenii industriale diverse. Poate fi folosit in interior/exterior, in medii uscate sau unde umiditatea este mai mare de obicei. 

 

Cablu ignifug, incendiu - oferte diverse 

 

Un cablu ignifug are proprietati diferite de cele clasice si isi va pastra forma foarte bine cand sunt situatii precum supraincalzirea instalatiei electrice sau scurtcircuite. Sunt mai groase si mai bine izolate, pentru a rezista in conditii speciale. Chiar dacă este vorba de o instalatie electrica bine pusa la punct, trebuie sa luam in considerare anumite riscuri. 

La Sercom Electric ne-am gandit cat de diverse sunt situatiile si instalatiile electrice, astfel incat un cablu incendiu dacă este necesar, sa il gasiti disponibil in optiuni diverse. Il veti gasi asadar aici, in stoc disponibil, in variante diverse, dar de calitate asa cum va asteptati. Le veti gasi cu simbolul aferent, JB-Y.  In functie de proiectele pe care le desfasurati puteti cere o oferta personalizata.