Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 260,00 lei

Utilizare

Utilizare

Sectiune cablu (mm)

Sectiune cablu (mm)

Amperaj

Amperaj

Tip montare

Tip montare

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar module

Numar module

Numar poli

Numar poli

Numar randuri

Numar randuri

Culoare

Culoare

Filtre active

Protecții și accesorii pentru curent continuu

Acest tip de accesorii sunt importante pentru diverse domenii, de la electronica de consum la industrii. De fel sunt proiectate pentru a asigura functionarea sigura si eficienta a echipamentelor alimentate cu un curent continuu. 

 

Printre aceste accesorii se regasesc fuzibilele de curent continuu, care sunt dispozitive de protectie care se opresc in cazul in care curentul depaseste o anumita valoare. Ele au ca rol protejarea circuitelor si echipamentelor de daune cauzate de curentul excesiv. Limitatoarele de curent fac si ele parte din aceasta categorie si au ca scop limitarea curentului care trece printr-un circuit, evitand astfel deteriorarea echipamentelor sau a bateriilor. 

 

In gama noastra de produse veti gasi tablouri electrice, cabluri solare, conectori cabluri, descarcatoare si multe alte accesorii menite sa asigure protectie. O categorie intreaga de astfel de produse va asteapta pentru a fi comandate. 

 

Plasati o comanda si noi ne ocupam de indata de tot ce inseamna prelucrarea acesteia

 

Daca nu stiti asupra caror accesorii sa va orientati, atunci puteti intreba un specialist. Acel specialist poate fi si un membru al echipei noastre. Dorim sa va ajutam sa va puneti la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti despre aceste produse chiar inainte sa le cumparati.

Este indicat sa optati pentru siguranta si pentru protectie pentru a reusi sa va faceti treaba intr-un mod corespunzator. Nu uitati ca magazinul nostru ofera livrare gratuita la acele comenzi mai voluminoase, deci va este mult mai usor sa comandati ceea ce aveti nevoie.