Filtre active

Aparatura de masura si control

Ati ajuns aici in cautarea unora dintre cele mai bune aparate de masura si control. Ei bine, ati ajuns unde trebuie. Aceste aparate sunt instrumente esentiale in ceea ce priveste orice tip de proiect electric. Daca sunt necesare, se intelege deja, acum sa vedem si cum puteti obtine oferte de pret excelente. 

 

  • Preturi negociate la achizitii mari. 

  • Preturi diferite de oferta noastra standard pentru revanzatori sau electricieni care achizitioneaza diverse, pentru proiecte ample. 

 

In plus, atat in mediul fizic in magazinul nostru, cat si aici in mediul online, sunt frecvente campaniile de reduceri. Asta inseamna si mai multe sanse de a achizitiona cele necesare la super preturi. 

 

O evaluare si monitorizare corecta a instalatiilor electrice 

 

O astfel de investitie o facem rar si cum menirea sa este aceea de a rezista ani de zile, nu trebuie sa faceti rabat de calitate. Aici ne referim atat la proiectare, la alegerea materialelor electrice, cat si la persoana desemnata sa puna totul in practica. Printre altele, vorbim si despre importanta aparatelor de masura si control. Acestea vor monitoriza functionarea sistemului. Sunt necesare a fi precise, fiabile.

Aici veti gasi contoare de energie, contactoare si relee, comutatoare, intrerupatoare, precum si aparate de masura si semnalizare. Va asiguram calitatea produselor achizitionate de la Sercom Electric. Desigur ca acestea sunt insotite de garantii, asa cum sunt ele oferite de producatori. Functionarea ireprosabila este doar una din caracteristici, insa este de avut in vedere de asemenea ca va ofera control deplin asupra instalatiilor electrice.