Filtre active

Elemente pentru strangere si fixare

Firele electrice formeaza trasee prin care energia electrica ajunge la diverse dispozitive. Firele pe care le utilizezi pot fi in trasee exterioare, ceea ce inseamna ca vor fi necesare adesea accesorii precum elementele de fixare si de strangere. Cablurile pe care le vei utiliza trebuie sa fie stranse si asezate intr-un circuit exterior cat mai practic posibil.

 

Elementele de fixare sunt esentiale, acestea te vor ajuta sa directionezi circuitul electric atat pe tavan, zid sau chiar pe pardoseala, pentru a fi cu adevarat practic si accesibil nevoilor pe care le ai. Investeste in elemente de fixare precum clemele din PVC, clipsuri, stifturi, banda perforata, brida de fixare sau chiar banda adeziva sau textila.

 

Elemente de fixare - care sunt unele dintre cele mai populare alegeri 

 

Elementele de fixare populare includ banda, clema si chiar colierele din PVC. Aceste elemente de fixare sunt exact ceea ce ai nevoie pentru o instalatie electrica efectuata intr-un mod cat mai corect si eficient. Alegerea pe care o vei face din acest punct de vedere iti va aduce beneficii, deoarece fiecare cablu utilizat va fi asigurat exact cum este necesar!

 

Functionalitatea, durabilitatea si practicitatea acestor elemente de fixare vin mereu in ajutorul tau. Ca si o persoana care lucreaza in domeniul proiectarii si instalarii, stii aceste lucruri.

In aceasta categorie dedicata elementelor pentru strangerea si fixarea cablurilor electrice, noi, echipa Secom Electric, iti punem la dispozitie exact ceea ce ai nevoie. Elementele de strangere si fixare sunt vaste si variate, astfel incat sa poti alege cele care sunt perfecte in spatiul pe care il vei utiliza!