Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 0,00 lei - 91,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tip produs

Tip produs

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Numar poli

Numar poli

Filtre active

Sigurante fuzibile si separatoare AC

Dispozitive de protectie care se monteaza intr-un circuit electric si sunt concepute pentru a se fuziona in cazul in care curentul electric depaseste o anumita valoare,  aceste sigurante fuzibile se folosesc intr-o varietate de aplicatii - in panouri de distributie, echipamente electronice sau motoare electrice. Sunt necesare in acele complexe lucrari in care este nevoie de accesorii de calitate.

 

Separatoarele AC, pe de alta parte, sunt dispozitive de comutare care permit deschiderea sau inchiderea unui circuit electric. Cand acestea sunt deschise, separatoarele intrerup circuitul electric, permitand lucrarilor de intretinere sau reparatii sa se desfasoare in conditii de siguranta. Ele pot fi manuale sau actionate electric. 

 

In gama noastra veti gasi aceste separatoare si sigurante fuzibile AC, intr-o gama variata. Veti putea alege accesoriile necesare pentru proiecte si veti reusi sa le implementati pe acestea cu succes.

 

Sigurante si separatoare de calitate - la noi gasiti si cumparati

 

Atat siguranta fuzibila, dar si separatorul fuzibil sunt esentiale pentru siguranta intr-un sistem electric, fiecare avand rolul sau specific in prevenirea defectiunilor si asigurarea functionarii corecte a instalatiilor electrice. Nu ar trebui sa va lipsiti de acestea daca vreti sa aveti o instalatie electric completa. Pentru ca este in joc siguranta si viata celor dragi, de aici si nevoia unor produse si mai ales a unui furnizor care va pune la indemana aceste produse. 

Comandati de pe site-ul nostru oficial, cu cat mai multe produse comandate cu atat va asigurati un spatiu bine pus la punct.