Filtrare dupa

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 2,00 lei - 38,00 lei

Amperaj

Amperaj

Tip montare

Tip montare

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Culoare

Culoare

Filtre active

Prize si intrerupatoare in doza clasica rotunda

 

Cand ne gandim sa amenajam sau sa schimbam cateva ceva prin casa ne orientam implicit catre accesorii de electrica si iluminat, de la becuri, prize si intrerupatoare in doza clasica rotunda. 

 

Despre prize si intrerupatoare in doza rotunda se poate spune ca reprezinta o optiune de design populara pentru instalatiile electrice din locuinte. Un astfel de design ofera un aspect estetic si elegant, ceea ce este dorit de catre multe persoane in ultima vreme. 

 

O priza in doza rotunda este cunoscuta pentru designul sau care se remarca prin practicitate si prin bun gust. Un intrerupator in doza rotunda este util in orice gospodarie, asadar poti sa vezi site-ul nostru si sa selectezi de acolo modelul dorit. 

 

De unde poti cumpara aceste accesorii? De la noi! 

 

De la Sercom Electric pot fi cumparate prize si intrerupatoare in doza clasica in diverse modele. Intrerupator dublu sau triplu sau intrerupator cap cruce sunt doar cateva dintre optiunile pe care le ai la dispozitie. Acestea se gasesc la preturi accesibile, ceea ce e bine pentru buzunarul tau. Iti punem la dispozitie o categorie intreaga de astfel de produse din care alegi ce doresti sa comanzi si online. 

 

Acea vizita traditionala catre magazinele de instalatii electrice s-a incheiat. Acum poti plasa o comanda online cu produsele de care ai nevoie, fara a mai pierde timp prin magazinele fizice. De la Sercom Electric cumperi ce ai nevoie economisind timp si bani. Punem pret pe calitatea produselor noastre pe care ti-o garantam si tie, clientul nostru fiind!