Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Utilizare

Utilizare

Material

Material

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Tip lumina

Tip lumina

Flux luminos

Flux luminos

Putere

Putere

Temperatura culoare

Temperatura culoare

Tip soclu

Tip soclu

Filtre active

Corpuri de iluminat decorativ interior/extrior

Ce poate fi mai frumos decat un ceai savurat la lumina unui felinar in gradina intr-o toamna tarzie? Sau poate un ice tea pe veranda casei, acolo unde lumina difuza a iluminatului decorativ va face sa simtiti ca si cum ati fi intr-o poveste. Daca aveti de gand sa va transpuneti intr-un decor cu totul si cu totul special, atunci poate ar trebuie sa alegeti un felinar prezent in gama noastra. 

 

Felinar hexagonal in sus, in jos sau cu picior, acestea sunt doar cateva optiuni pe care le aveti la dispozitie. V-am pregatit o lista cu multe dintre produsele pe care le puteti descoperi pe site-ul nostru. Un bec ornamental, de exemplu, va poate ajuta sa schimbati estetica intregii camere sau, de ce nu, sa obtineti iluminarea necesara de care are nevoie intreg spatiul. 

 

Daca aveti la indemana acel iluminat decorativ potrivit puteti sa obtineti cu succes o atmosfera placuta in cadrul careia sa stati la aer in compania persoanelor dragi. La Sercom Electric oferim produse necesare instalatiei electrice de buna calitate. Veti putea sa alegeti produsele necesare si sa le puneti in cosul virtual, initial, dupa urmand sa le aveti la usa in cateva zile lucratoare.  

 

Sercom Electric ofera diversitate si preturi pe masura

Din pagina noastra oficiala veti putea sa cumparati produsele de care aveti nevoie simplu si rapid. Suntem dispusi sa oferim consultanta pentru toate produsele pentru ca dumneavoastra sa alegeti ceea ce vi se potriveste pentru a putea decora spatiul personal asa cum doriti.