Filtre active

Suporti TV

Televizorul este un gadget prezent in casele tuturor, mai ales in aceste zile, cand vine cu dotari si tehnologii care mai de care mai colorate si mai versatile. Daca ai cumparat recent un televizor si vrei sa-l amplasezi pe acesta pe perete, atunci ai nevoie de un suport pentru televizor. Un astfel de suport va fi amplasat pe perete si va putea sustine toata greutatea acestuia, datorita suruburilor care pot fi introduse in interiorul acestuia. 

 

Daca doresti sa stai intr-o pozitie confortabila atunci cand te uiti la televizor si totodata vrei sa ai parte si de o estetica admirabila in casa, atunci opteaza pentru punerea televizorului pe perete. Ai fi surprins cate persoane au un astfel de aranjament in casa. 

 

Din cadrul Sercom Electric pot fi acesti suporti TV care te vor ajuta sa-ti pui la punct tot procesul de redecorare. Aceste produse vin la pachet cu toate accesoriile necesare montajului. Sunt accesibile la pret si te vor ajuta numaidecat sa ai parte de acel decor mult dorit. 

 

Sercom Electric te ajuta sa-ti pui televizorul pe perete - la propriu! 

Vezi in gama noastra de produse, suportul pentru televizor potrivit pentru tine. In general acestea pot sa sustina pana la 30 de kg, dar exista si exceptii. Daca vei opta pentru un suport din cadrul Sercom Electric trebuie sa stii ca acesta poate fi comandat online. Il pui in cos si imediat vei prim confirmarea care iti va spune ca acesta se afla pe drum.